XXL in Vuurwerk & Categorie 1 Goed & Goedkoop Vuurwerk 40.000 kg opslag 350 gratis parkeerplaatsen

Corona maatregelen

Corona geld-terug garantie

Mocht door nieuwe maatregelen het niet mogelijk zijn om je vuurwerk op te halen tijdens de afhaaldagen, of mochten wij geen vuurwerk kunnen of mogen uitleveren door overheidsmaatregelen, dan krijg je de betaling van je bestelling uiteraard zo snel mogelijk terug. 


Voor jouw en onze veiligheid

In verband met corona hebben we als winkel een aantal regels opgesteld. Het kan zijn dat deze naar aanloop van de afhaaldagen nog veranderen gezien de onvoorspelbaarheid van het verloop van het virus. Je kunt de laatste versie van onze maatregelen altijd hier terugvinden. Daarnaast zullen we ook in de winkel alle maatregelen nog duidelijk communiceren. Wij beroepen ons op deze regels en rekenen op je begrip.

Algemene regels

  • Bestel online. 
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Vraag bij klachten iemand anders om je bestelling op te halen.
  • Houd 1.5 meter afstand van personeel en andere klanten, zowel in als rondom de winkel.
  • Respecteer ons personeel en volg hun aanwijzingen altijd op.
  • Ontsmet je handen op de daarvoor bestemde plekken.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Neem bij slecht weer een paraplu mee. Wij proberen iedereen zoveel mogelijk overdekt te laten wachten, het kan echter zijn dat dit vol raakt.


Extra regels ophalen voorbestellingen

Houd je aan de tijd van het gekozen afhaalblok, kom niet eerder of later dan de aangegeven tijd. Dit in verband met het maximaal aantal personen dat in de afhaalruimte toegelaten wordt.

Indien je toch eerder of later bent verzoeken wij je op het oorspronkelijk gekozen tijdstip terug te komen.

Wij bieden de gelegenheid om veilig de opgehaalde bestelling te controleren, na uitloop van de afhaalruimte is geen reclamatie meer mogelijk.


Bestellen in de winkel (voorverkoop en 29, 30 en 31 dec.)

Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.

Wij zullen maar een maximaal aantal personen toelaten in de winkel, het kan zijn dat je even moet wachten. In dat geval bieden we de gelegenheid alvast de folder te bekijken.

Heeft u naar aanleiding van deze maatregelen vragen? Of komt uw gekozen afhaalmoment toch niet gelegen? Neem dan gerust contact met ons op via info@vuurwerkdepot.nl